Ванна в класичному стилі

Класика завжди вважалася оптимальним варіантом. Щороку з'являється багато різних стилів, які приходять на заміну попередньому, але саме класика ніколи не вийде з моди. Ванна в класичному стилі буде виділятися елегантністю та консервативністю – нейтральні відтінки, чітке розташування сантехніки та предметів інтер'єру. Ви не зустрінете яскравих кольорів, сучасних технологій чи незвичайних аксесуарів. Цей стиль має на увазі зручність та раціональність. Нижче наведено окремі елементи, які докладно описані під класику.

                                                                             Ванна

Ванная_2.jpgНемає обмежень у розмірі, формі чи кольорі, але дизайнери рекомендують не відходити від стандартів та вибрати звичний варіант. Ванна, що стоїть на металевих ніжках, добре впишеться у загальну картину. Колір металу гармонує із світлими тонами. У просторих приміщеннях можна встановити ванну у центрі. Подібне робили у покоях королівських осіб. Це додає розкоші та вишуканості, особливо якщо вона стоїть на дерев'яній підлозі. Якщо в кімнаті є виступ із вікном, то краще встановити ванну біля нього. Сучасний ринок пропонує широкий асортимент матеріалів, чавун залишився далеко в минулому. Йому на зміну прийшов акрил, він набагато легший, не поступається міцністю і не вимагає особливого догляду. Так само використовують камінь, скло, мармур, мідь, але вони не мають великого попиту. Подібні моделі виготовляють на замовлення. Можна внести певну різноманітність і вибрати незвичні форми та забарвлення. Для тих, хто любить внести свою незвичність і оригінальність, це ідеальний варіант.

                                                                                                          

                                                                     Умивальник

умывальник 3_1.jpgПротягом десятка років увійшло в моду встановлювати раковини у ванній. Якщо простір дозволяє, варто встановити дві раковини. Це не примха чи показник достатку, а насамперед зручність. Вранці, коли всім необхідно у справах, всі спокійно зможуть зібратися. До того ж встановлювати її краще під прямим кутом від ванни. Таким чином заощадите простір і зручно розташуйте сантехніку. Також у деяких виробників є моделі меблів для ванних кімнат з подвійною раковиною. Ще один варіант – встановити раковини навпроти один одного. Буде красиво та зручно за умови, що відстань між ними містила двох людей. Можна встановити їх паралельно, неподалік один від одного, або поставити між ними ванну. Так кожен член сім'ї матиме свій простір, але це можливо при великих габаритах.


                                                                  Душова кабiнка

Душеву кабінку встановлюють у двох випадках:
  • коли достатньо місця, щоб поєднати її з ванною;
  • коли місця немає, і вона стоїть замість ванни.

Як правило, її ставлять у кутку, так вона не впадає в око і раціонально займає простір.

 Її відокремлюють прозорими або матовими перегородками, виготовленими зі скла. Плюс прозорості у тому, що вона не обмежує місце, а кімната продовжується. Скляна стіна в поєднанні з оздобленням з мармуру або плитки додасть деяку розкіш приміщенню. У маленьких кімнатах доводиться відмовлятися від подвійної розкоші, віддаючи перевагу тільки кабінці. Це не означає, що про красу і багатий інтер'єр можна забути. У поєднанні з правильними аксесуарами для ванної кімнати навіть найменша ванна виглядатиме шикарно. Багато господарів, не бажаючи відмовлятися від подвійного комфорту, поєднують два варіанти. Дизайнери підтримують таку ідею. Ванна, поєднана з душовою та огороджена прозорою стіною, створить максимум зручностей та краси. За наявності додаткового місця можна побудувати стіни абсолютно будь-якої форми. Тільки доведеться зробити додаткове освітлення та прозорі двері, інакше в кабінці буде дискомфортно. Якщо місце дозволяє, не обмежуйтеся стандартними розмірами душу. Можна зробити на двох, а то й більше людей, але це залежить від особистого смаку.

                                                   Мебель для ванной комнаты

Royal_blue.jpg

У більшості людей ванна кімната не виділяється великими розмірами, щоб встановлювати в неї меблі. Але один - два елементи може розміститися, якщо раціонально розставити кожну деталь.
Звичайно, меблі більше підійдуть для власних будинків та просторих квартир. Де наявність квадратних метрів дозволяють розгулятися. Спокою та затишку може додати тумба, виготовлена ​​з масиву дерева. Вона добре поєднуватиметься з багетом на стелі. Плюси:
  • привабливий зовнішній вигляд;
  • приховує труби під раковиною;
  • дає можливість зберігати ванни.

В окремих випадках кімната дозволяє розмістити кілька практичних тумб і невеликий туалетний столик. М'які тони будуть створювати особливу атмосферу у поєднанні з вишуканим дизайном меблів.
Можна урізноманітнити інтер'єр шафами, купити шафку з дзеркалом у ванну кімнату, зробити додаткове освітлення, підсвічування. Допускається встановлення м'яких крісел, які доповнять образ і зроблять класику вражаючою. Купити тумбу з раковиною у ванній кімнаті класичних моделей: Ліана, Мікела, Беатріче, Класік та Ройал ви можете в інтернет магазині Аква-Родос.

                                                                                                       Колiр

Білий є найпопулярнішим кольором. Він асоціюється із чистотою. Легкістю та візуально збільшує приміщення. Світлі відтінки мають переважати у класиці. Вони дозволяють зробити приміщення комфортним для усамітнення. Їх можна поєднувати з темними, але вони не повинні переважати.

 Дерев'яні меблі створять контраст на фоні білих стін. Стандартний стиль допускає поєднання світлих та яскравих тонів. Наприклад, блакитних, шоколадних, червоних. Любителям яскравих відтінків не варто фарбувати ванну в один яскравий колір. Він швидко набридне, і ви не зможете там довго перебувати. Але поєднати з білим чи молочним цілком прийнятно.

                                                                                                              

                                                                                                   Оздоблення

Як будуть оброблені стіни та полиць слід продумати на початковому етапі ремонту. Не забувайте про симетрію та наявність точних ліній.

Стіни можна покрити як одним матеріалом. Так і скомбінуватимемо кілька. Для водяної зони рекомендується використовувати плитку, декоративний камінь, спеціальну фарбу, штукатурку. Вони добре комбінуються зі шпалерами, які додадуть затишку кімнаті.

Не варто заощаджувати на додаткових оздоблювальних матеріалах. Звертайте увагу на якість та зовнішній вигляд. Краще спочатку потратиться і забути про ремонт, ніж робити його через кілька років. Не купуйте пластик, навіть у позолоченому кольорі він дивитиметься дешево і не справить враження.

Для покриття підлоги краще використовувати керамограніт. Він досить водостійкий, міцний і не втратить привабливого вигляду протягом багатьох років. Додаткові прикраси

Класичний стиль - це не обов'язково багатий текстиль та шикарні прикраси. Все можна зробити спокійним та затишним, у цьому допоможуть правильно підібрані аксесуари. Зверніть увагу на аксесуари для ванної кімнати, виконані в кольорі бронза, наприклад, колекція Мілано. М'який килимок, кілька красивих рушників із махрової тканини та кімната повністю зміниться.

Щоб дотримуватись стилю, підбирайте всі елементи в одному кольорі, це важливо.

Форма та особливості поверхні можуть бути різними, але колір фіранки, статевого покриття та оббивка меблів повинні гармонувати.
Матеріал для штор використовуйте на власний смак, тут немає обмежень. Це можуть бути важкі тканини: атлас, або легкі та ніжні: тюль. У більшості випадків віддають перевагу легкості.Все залежить від смаку господарів, деякі вибирають ламбрекени, а інші віддають перевагу римським або японським шторам. Якщо під час ремонту змінюєте колірну гаму, рекомендується змінити текстиль. Він має повністю гармоніювати з обстановкою.

Навіть найдрібніші деталі здатні кардинально змінити кімнату, особливо якщо вони підходять до великих. Ви абсолютно необмежені у виборі додаткових прикрас. Останнім часом модно ставити горщики із квітами. Вони можуть бути маленькими або великими, як забажає ваша фантазія. Кімнатні рослини – комфорт та домашня обстановка. Заходячи в таку ванну, відчуватиметься тепло.
 

                                                                                             Оствiтлення

Подсветка 2_1.jpg
Цей стиль має на увазі світле приміщення, ніяких чорних місць. Тому слід продумати освітлення так, щоб кожен куточок був світлим.

Люстра, встановлена ​​у центрі стелі, дасть основне освітлення. Її розмір підбирають під площу приміщення та висоту стелі. Деталі лампи не повинні бути зроблені із пластику, вибирайте дорогий матеріал. Кришталь, скло, ковпак із тканини або невеликий плафон будуть доречними. Сучасні дизайнери радять використовувати в якості додаткового освітлення точкові світильники. Вони встановлюються на стелі, стіни, іноді на підлозі. Не забувайте про гармонію, люстра та світильники повинні відповідати один одному.

Щоб створити більше затишку у ванних кімнатах, застосовують варіанти освітлення, запозичені з віталень і спалень. Вони будуть доречні та не порушать стиль. Що робити, якщо квадратні метри не дають змоги розігнатися?
Багато людей зневіряються, тому що розмір кімнати не дозволяє використовувати класичний стиль у повному обсязі. Але навіть з невеликою кількістю місця можна вигадати шикарний дизайн.

Цілком відповідати класиці не вийде, тому що головний критерій - це простір. Але частково цілком вдасться. Для більшого місця доведеться прибрати настінні полиці та шафи, та знайти інше місце для пральної машини. Щоб візуально збільшити місце використовують світлі оздоблювальні матеріали, які як плитку та світле покриття для підлоги.

Дотримуйтесь білого кольору. Якщо немає бажання покривати їм стіни, купіть білу сантехніку. Велике LED дзеркало зробить свою справу і додасть кілька метрів візуального сприйняття вашої ванни.
Класика не обмежує вас у фантазії та дає експериментувати. Невеликий елемент у вигляді столика, текстилю або кімнатної рослини здатні пожвавити атмосферу та надати затишку, необхідному класиці.

06.04.2023
отзывыОставить отзыв
Оцените продукт Ванна в класичному стилі
Войти используя
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:

Повернення до списку

Раніше ви переглядали:



Тех. підтримка ASABIX
preloader