Aqua Rodos на головній меблевій виставці України!

Київський міжнародний меблевий форум (KIFF 2019) - наймасштабніша міжнародна виставка меблів та предметів інтер'єру України, безпомилковий індикатор стану та розвитку меблевої індустрії нашої країни, невичерпне джерело сучасних технологій, ідей, трендів та тенденцій для облаштування інтер'єру.

Щорічно KIFF збирає лідерів галузі з різних куточків планети, охоплюючи всі сегменти: меблі, освітлення, предмети декору та інтер'єру, текстиль, покриття для підлоги, кераміку та сантехніку.

KIFF об'єднує виробників та дистриб'юторів, дизайнерів та архітекторів, декораторів, оптових та роздрібних покупців, власників меблевих салонів, операторів сектору HoReCa та всіх цінителів вишуканого та сучасного інтер'єру.

Головна меблева виставка України це:

- Виставкова площа розміром 25,000 квадратних метрів
- 320 компаній-учасників
– 25,000 відвідувачів з усіх регіонів України
- Понад 500 брендів з одинадцяти країн світу
- Понад 100 заходів

OZ Space – креативна дизайнерська платформа, місце зустрічей, спілкування професійної аудиторії – архітекторів, дизайнерів, замовників. Концепт-зона із виставкою українського предметного дизайну.

Interium - конкурс для архітекторів, дизайнерів, декораторів, архітектурних та дизайн-бюро на найкращий інтер'єр цивільних будівель та житлових приміщень.

BestMebel.UA – всеукраїнський престижний конкурс на найкращі меблі в Україні серед вітчизняних виробників. Найсучасніші меблеві розробки, підсумки річної креативної роботи найкращих представників галузі.

Зона експортних пропозицій – якісна презентація вітчизняних меблів для групи з більш ніж 200 баєрів з європейських країн, Азії та Америки. В2В зустрічі, конференції та поради експертів.

06.04.2023
отзывыОставить отзыв
Оцените продукт Aqua Rodos на головній меблевій виставці України!
Войти используя
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:

Повернення до списку

Раніше ви переглядали:



Тех. підтримка ASABIX
preloader